Voeg ons toe aan uw favorieten. Ga terug naar de begin pagina. Info over Reduluxe. Bekijk het assortiment. Snel en veilig on-line bestellen. Neem contact met ons op. sitemap
Uw balkon siert op met een Reduluxe hangmat op maat.

Uw balkon als favoriete plek! Dit zal uw balkon worden wanneer u met een boek of tijdschrift op uw balkon geniet van uw vrije tijd, lekker weer en deze zuid Amerikaanse wijze van ontspannen.
Ga terug naar de begin pagina.
Over het ontstaan van de hangmat.
Bekijk het assortiment.
Ingezonden foto's van klanten.
Snel en veilig on-line bestellen.
Over onze diverse bedrijfsmogelijkheden.
Neem contact met ons op.

balkon
Kijk snel in ons assortiment naar de mogelijkheden voor uw balkon accessoire.

Of u nu een groot balkon of een klein balkon bezit wij leveren handige doe-het-zelf hangmat pakketten die u in een handomdraai bevestigd. Hiermee maakt u van uw balkon uw eigen vakantieadres. Vaak worden de mogelijkheden voor het balkon onderschat, terwijl met één van onze kwaliteit hangmatten het balkon omgetoverd wordt tot een plek om menig uurtje ontspannend te vertoeven. Nagenoeg Ieder balkon is geschikt om ons doe het zelf hangmat pakket te bevestigen. Een balkon met stenen zijmuren is het meest ideaal maar een balkon met betonnen verstevigingsbalken of een balkon met een stevig “boven balkon” is ook prima te gebruiken. Zo ziet u onze hangmatten zijn niet alleen uiterst geschikt voor tuin, als cadeau of op vakantie maar tevens prima toepasbaar op het balkon, veranda de serre of gewoon buiten op het terras.

Bovendien fleurt ieder balkon of dakterras op met onze trendy gekleurde kwaliteitshangmat. Maakt u uw balkon vandaag nog gereed voor vele uren ontspanning op maat?

De voordelen van onze hangmat voor uw balkon op een rijtje:

- Uw balkon accessoire wordt gratis binnen 48 uur bezorgd door TPG post.
- Uw balkon accessoire bevat alleen eerste klas kwaliteit materialen.
- Uw balkon accessoire kunt u zeer eenvoudig on-line bestellen.
- Uw balkon accessoire is verpakt in een luxe kartonnen doos met duidelijke montagehandleiding.
- Uw balkon accessoire is trendy en origineel.
- Uw balkon accessoire is scherp geprijsd.