Voeg ons toe aan uw favorieten. Ga terug naar de begin pagina. Info over Reduluxe. Bekijk het assortiment. Snel en veilig on-line bestellen. Neem contact met ons op. sitemap
Uw tuin als vakantieoord met een Reduluxe hangmat op maat.

Uw tuin als favoriete plek! Dit zal uw tuin worden wanneer u ontspannend met een boek of tijdschrift in uw tuin geniet van vrije tijd, lekker weer en deze zuid Amerikaanse wijze van ontspannen.
Ga terug naar de begin pagina.
Over het ontstaan van de hangmat.
Bekijk het assortiment.
Ingezonden foto's van klanten.
Snel en veilig on-line bestellen.
Over onze diverse bedrijfsmogelijkheden.
Neem contact met ons op.

tuin
Kijk snel in ons assortiment naar de mogelijkheden voor uw tuin.

Of uw tuin nu groot of klein is wij leveren diverse handige hangmat pakketten voor uw tuin die u in een handomdraai bevestigd. Hiermee maakt u van uw tuin uw eigen vakantieadres. Regelmatig worden de mogelijkheden voor de tuin onderschat, iedere tuin heeft wel een boom, een muurtje of stevige schutting om één van onze hangmat pakketten te bevestigen. Hiermee tovert u uw tuin om tot een plek om menig uurtje ontspannend te vertoeven. Nagenoeg Iedere tuin is geschikt om ons doe-het-zelf hangmat pakket te bevestigen. Een tuin met stenen zijmuren is het meest ideaal maar een tuin met houten tuin palen of een tuin met een stevige schutting is ook prima te gebruiken. Zo ziet u onze hangmatten zijn niet alleen uiterst geschikt voor het balkon, als cadeau of op vakantie maar tevens prima toepasbaar in de tuin als tuinaccessoire, tuindecoratie of als toevoeging aan uw tuinmeubelen.

Bovendien fleurt iedere tuin, terras of dakterras op met onze trendy gekleurde kwaliteitshangmat. Maakt u uw tuin vandaag nog gereed voor vele uren ontspanning op maat?

De voordelen van onze hangmat in uw tuin op een rijtje:

- Uw tuin accessoire wordt gratis binnen 48 uur bezorgd door TPG post.
- Uw tuin accessoire bevat alleen eerste klas kwaliteit materialen.
- Uw tuin accessoire kunt u zeer eenvoudig on-line bestellen.
- Uw tuin accessoire is verpakt in een luxe kartonnen doos met duidelijke montagehandleiding.
- Uw tuin accessoire is trendy en origineel.
- Uw tuin accessoire is scherp geprijsd.