Voeg ons toe aan uw favorieten. Ga terug naar de begin pagina. Info over Reduluxe. Bekijk het assortiment. Snel en veilig on-line bestellen. Neem contact met ons op. sitemap
Uw vakantieparadijs, een terras met Reduluxe hangmatten op maat.

Uw terras als favoriete plek! Dit zal uw terras worden wanneer u met een tijdschrift of boek op uw terras geniet van uw vrije tijd, lekker weer en Reduluxe maken uw terras compleet.
Ga terug naar de begin pagina.
Over het ontstaan van de hangmat.
Bekijk het assortiment.
Ingezonden foto's van klanten.
Snel en veilig on-line bestellen.
Over onze diverse bedrijfsmogelijkheden.
Neem contact met ons op.

terras
Kijk snel in ons assortiment naar de mogelijkheden voor uw terras verfraaiing.

Of u nu een klein terras, een groot terras, tuin terras, zonneterras of een dakterras bezit, wij leveren handige doe-het-zelf hangmat pakketten die u in een handomdraai op uw terras bevestigd. Hiermee maakt u van uw terras uw eigen vakantieparadijs. Vaak worden de mogelijkheden voor het terras onderschat, terwijl met één van onze kwaliteit hangmatten het terras omgetoverd wordt tot een terras om menig uurtje ontspannend te vertoeven. Nagenoeg Ieder terras is geschikt om ons doe het zelf hangmat pakket te bevestigen. Een terras met stenen zijmuren is het meest ideaal maar een terras met houten balken of een pergola is ook prima te gebruiken. Zo ziet u onze hangmatten zijn niet alleen uiterst geschikt voor tuin, als cadeau of op vakantie maar tevens prima toepasbaar op het balkon, veranda de serre of gewoon buiten op het terras.

Bovendien fleurt ieder terras of dakterras op met onze trendy gekleurde kwaliteitshangmat. Maakt u uw terras vandaag nog gereed voor vele uren ontspanning op maat?

De voordelen van onze hangmat voor uw terras op een rijtje:

- Uw terras verfraaiing wordt gratis binnen 48 uur bezorgd door TPG post.
- Uw terras verfraaiing bevat alleen eerste klas kwaliteit materialen.
- Uw terras verfraaiing kunt u zeer eenvoudig on-line bestellen.
- Uw terras verfraaiing is verpakt in een luxe kartonnen doos met duidelijke montagehandleiding.
- Uw terras verfraaiing is trendy en origineel.
- Uw terras verfraaiing is scherp geprijsd.