Voeg ons toe aan uw favorieten. Ga terug naar de begin pagina. Info over Reduluxe. Bekijk het assortiment. Snel en veilig on-line bestellen. Neem contact met ons op. sitemap
Uw vakantieparadijs, een pergola met Reduluxe hangmat op maat.

Uw tuin met pergola als favoriete plek! Dit zal uw pergola tuin worden wanneer u met een tijdschrift of boek van uw pergola en vrije tijd geniet, lekker weer en Reduluxe maken uw pergola compleet.
Ga terug naar de begin pagina.
Over het ontstaan van de hangmat.
Bekijk het assortiment.
Ingezonden foto's van klanten.
Snel en veilig on-line bestellen.
Over onze diverse bedrijfsmogelijkheden.
Neem contact met ons op.

pergola
Kijk snel in ons assortiment naar de mogelijkheden voor uw pergola accessoire.

De pergola is al sinds de Romeinse tijd te vinden in Italiaanse tuinen. Toentertijd voornamelijk als overdekt pad, begroeid met druiven. Tegenwoordig verbinden pergola’s de tuin met het huis of doen pergola’s dienst als beschutting. Daarnaast lijken tuinen met een pergola groter. Hierdoor kunnen pergola’s ook een verkoelende schaduw over het terras werpen.

Of u nu een kleine pergola, een grote pergola, een pergola in de zon, of een pergola in de schaduw bezit, wij leveren handige doe-het-zelf hangmat pakketten die u in een handomdraai aan uw pergola bevestigd. Hiermee maakt u van uw pergola uw eigen vakantieparadijs. Vaak worden de mogelijkheden voor de pergola onderschat, terwijl met één van onze kwaliteit hangmatten uw pergola omgetoverd wordt tot een pergola om menig uurtje ontspannend te vertoeven. Nagenoeg Iedere pergola is geschikt om ons doe het zelf hangmat pakket te bevestigen. Een pergola van hardhout is het meest ideaal maar een pergola van gewone houten balken of een pergola met daarbij een stenen muur is ook prima te gebruiken. Zo ziet u onze hangmatten zijn niet alleen uiterst geschikt voor de tuin, als kado of op vakantie maar tevens prima toepasbaar op het dakterras, veranda de serre of gewoon op het balkon.
Bovendien fleurt ieder dakterras of terras op met onze trendy gekleurde kwaliteitshangmat. Maakt u
uw pergola vandaag nog gereed voor vele uren ontspanning op maat?

De voordelen van onze hangmat voor uw pergola op een rijtje:
- Uw pergola accessoire wordt gratis binnen 48 uur bezorgd door TPG post.
- Uw pergola accessoire bevat alleen eerste klas kwaliteit materialen.
- Uw pergola accessoire kunt u zeer eenvoudig on-line bestellen.
- Uw pergola accessoire is verpakt in een luxe kartonnen doos met duidelijke montagehandleiding.
- Uw pergola accessoire is trendy en origineel.
- Uw pergola accessoire is scherp geprijsd.